• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Skjemautfylling

Samtykke fra foresatte - filmopptak

Samtykke

Elev
/

I forbindelse med at skolen har opprettet systemsak for å bedre læringsmiljøet, ønsker vi nå å ta i bruk filming av undervisningsøkter til bruk i veiledning. Opptakene som gjøres skal kun brukes til opplæring/veiledning  av ansatte på trinnet.

 

Veiledningen foregår enten individuelt eller i gruppe med andre. Opptakene sees i den forbindelse av veileder og veiledningsgruppens medlemmer. I noen tilfeller vises opptaket også for veileders veileder.

Samtykke

Forutsetningen for dette samtykket er at de som får se opptakene er underlagt gjeldende taushetsbestemmelser, at filmene blir oppbevart forsvarlig og at de merkes på en slik måte at familiens identitet ikke fremkommer. Alt filmmateriell vil bli behandlet strengt konfidensielt.  Filmopptakene blir slettet innen 6 måneder fra datoen da dette samtykke ble undertegnet. Ved behov for oppbevaring utover 6 måneder vil det bli bedt om nytt samtykke.

 

Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke dette samtykket tilbake og be om at alle filmopptakene slettes ved at jeg sender en skriftlig henvendelse om dette til skolen ved rektor.

Hjelp
Lukk

Utfylling og bruk

  1. Klikk på "Hjelpesymbol" der du trenger hjelp til utfyllingen.
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte, eksempelvis ved å lukke nettleservinduet eller trykke på "Avbryt"-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge "Send inn"-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.

* Betyr obligatorisk for utfylling

Etter 20 minutter uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.

Klikk på "Hjelp" øverst til høyre for generell hjelp om skjemaet.

Vennligst vent...

Loader